‘’U službi Vaše lepote”Pratite nas Facebooku

3D i 4D Mezoniti:Mezoniti su revolucionaran tretman kojim se zateže koža na licu, telu, popunjavaju bore, uklanja višak kože sa ruku, butina, stomaka... Njihov zadatak je očuvanje prirodnog izgleda lifting efektom.

Šta su to zapravo mezoniti?

Mezoniti su vlakna koja se razgrađuju u koži, biorazgradive funkcije, što im omogućava da se nakon 240 dana apsolutno izgube iz kože, uključujući to da su "obavile svoj deo posla".

Kako mezoniti utiču na kožu i koja je njihova uloga?

Mezoniti postavljene u kožu uz pomoć tanke igle ''provodnika'', imaju funkciju da prave ''armaturnu mrežu'' u koži. One se postavljaju tako da se ukrštaju ili preklapaju na određenom delu lica ili tela. Takvo postavljanje mezoniti dovodi do harmoničnog utapanja bez ograničenja mimike. Oko ovih niti se formira potpuno nov kolagen ( nakon 2 meseca ) koji i posle resorpcije mezovlakana ostaje i pravi priridnu nit kože.

Kakvi su efekti tretmana?

Tretman mezonitima prokrvljuje kožu, podmlađuje je i radi odličan lifting. Nakon tretmana lifting efekat je odmah vidljiv, a njegov efekat traje oko 24meseca, nakon čega tretman mozete ponoviti.

Koje se regije najčešće rade?

Najčešće se rade tri regije: regija gornjeg dela lica  regija donjeg dela lica  regija srednje trećine lica  U ovim regijama se rešavaju sledeći eseteski problemi:                                                                            nazolabijalne bore   duboka suzna brazda   horizontalne bore na čelu  bore oko usana bore između obrva

Kome je sve namenjen ovaj tretman?

Mezoniti su namenjene osobama oba pola, a starosna granica nije definisana i zavisi od stanja kože. Uglavnom, preporučuje se osobama sa slabim tonusom, dubokim borama, opuštenom kožom... Prosek godina u izvođenju tremana je od 35 pa naviše. Materijal koji se koristi je bezbedan, o čemu govori i činjenica da se koristi i u dečijoj kardio hirurgiji.

Koliko traje rezultat?

Prvi efekti tretmana kao što je zatezanje kože, vidljiv je već par dana nakon tretmana, a full efekat nakon par meseci, i traje do 2-5 godina, u zavisnosti od stanja kože. Preporuka je ponavljanje tretmana nakon 2-4 godine. Tretman mezonitima ne ograničava mimiku, s tim što je preporuka 3 nedelje nakon tretmana ne zakazivati nikakve druge esetetske tretmane bez konultacije.

Kako izgleda tretman mezonitima?

Prilikom tretmana se koristi anestetik, Pre samog tretmana treba se konsultovati sa doktorom koji deo lica ili tela želite uraditi, i na osnovu toga pravi se plan koliko mezoniti treba da se ubaci u kožu i u kom delu, da bismo počeli postavljanje mezo armature.

Oporavak

 Oporavak nakon tretmana mezonitima je veoma brz. Mogu se javiti sitni podlivi i otečenost nakon samog tretmana, ali to nestaje u roku od par dana. Dakle osećaj edema i podliva će nestati najčešće nakon 6h od tretmana.

SALON
Voke Savića,11550 Lazarevac
011 8129 965
064 18311 74

Milica Miljević
kozmetičar
salonbellacuta@gmail.com