‘’U službi Vaše lepote”Pratite nas Facebooku

Masaža:


 
 *Masaza – Relax-parcialna & celo telo

                 - Anticelulit masaza

                 -Limfna drenaza tela

*Relax masaza

   Isprobajte predivan osećaj relax masaže na vašoj koži, koja ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja, prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju misića. Relax masaža je masaža celog tela uz primenu mirisnih ulja koja deluju na čula i psihu i time stvaraju efekat aroma terapije.

Parcijalna masaza

Parcijalna masaža se primenjuje na zahtev klijenta i odnosi se na tretiranje odredjenog dela tela  ( nogu, ledja, glave), sa ciljem da se masirani deo tela dodatno opusti, i da se samim tim omogući skladno funkcionisanje kompletnog organizma.

 *Anticelulit masaza

Jedna od najzastupljenijih parcijalnih masaža je anticelulit masaža. Ova masaža je najbolji način da uklonite celulit, odnosno da telo oslobodite toksina nagomilanih u masnim ćelijama. Značajno poboljšava cirkulaciju na tretiranim delovima tela i izuzetno povoljno utiče na kožu koju čini svezom i zategnutom. Prilikom ove masaže telo se drenira, tretita anticelulit kremama ili gelovima nakon čega se mogu primenjivati termo pakovanja . Tretman je potrebno ponavljati u serijama kako bi dao maksimalne rezultate. Od izuzetne važnosti je prilagoditi režim ishrane, kretanja i unositi veće količine odgovarajućeg čaja i vode.

Nezaobilazna ANTI-CELULIT masaža dopunjava se i termo pakovanjem, ultrazvukom, mezoterapijom i elektostimulacijom za svakog klijenta individualni program u dogovoru sa terapeutom.

 *Limfna drenaza tela

Limfna drenaza je preventivna metoda kojom se stimulise nesmetan protok limfe ka venskoj cirkulaciji, odakle se potiskuje ka srcu, cime se organizam detoksifikuje, a oteceni ekstremiteti vracaju obimom u normalno stanje. Ukoliko se primenjuje preventivno ima izuzetno dejstvo na oslobadjanje organizma od nakupljenih toksina, osecaja tezine i metabolickih otoka, cisteci medjucelijsku slobodnu tecnost i stvarajuci osecaj „cistog laganog“ tela, a ako se koristi preventivno-u cilju lecenja, ima za cilj resorpciju otoka iz ekstremiteta.

Limfni sistem je dodatni put kojim medjucelijska tecnost otice u krv.

Limfna drenaza pospesuje izbacivanje zadrzale vode u telu, te je odlican tretman u anticelulit programima. Izuzetan efekat ostvaruje u procesu detoksikacije organizma, te se cesto primenjuje u toku redukcionih dijeta, uticuci na poboljsanje jedrine koze i njen izgled.

SALON
Voke Savića,11550 Lazarevac
011 8129 965
064 18311 74

Milica Miljević
kozmetičar
salonbellacuta@gmail.com