‘’U službi Vaše lepote”Pratite nas Facebooku

 Mezoterapija:


 

 U našem studiu radimo dve tehnike mezoterapije; dermarolerom i najzastupljenija je mezoterapja bez igala ili mezoporacija

MEZOTERAPIJA NO NEEDLE (bez igle) je savremena nehirurška, bezbolna i veoma efektna metoda pomoću koje se aktivne supstance unose duboko u srednji sloj kože- mezoderm. Aparat funkcioniše po principu neizmenične struje koja vrši razmeštaj ćelija epiderma i bazalne membrane (granica epiderma i derma) stvatajući nove kanale koji omogućavaju apsorpciju aktivnih supstanci čak do 95% i tako stimulišu stvaranje novih ćelija i regenerišu celokupan dermis. Uz prethodno pripremljenu kozu daje momentalno vidne rezultate.

Radi se serijski na 10-15 dana 4-8 tretmana za lice, vrat i dekolte: zatezanje i podmladjivanje, hidratacija i regeneracija, uklanjanje ožiljaka i hiperpigmentacija, kao i za telo: uklanjanje celulita i strija, lokalizovane masne naslage, oblikovanje i zatezanje tela. Za izvodjenje ovih tretmana koriste se 100% sterilne ampule i kokteli renomiranih svetskih kuća koje se odredjuju na osnovu individualnih potreba klijenta u zavisnosti od problema koji tretiramo.

 

DERMAROLERI

STA su dermaroleri?
Male spravice sa kruznim diskom na cijoj povrsini se nalaze STERILNE iglice, razlicite duzine za razlicite indikacije (0.5mm, 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm).

KAKO deluju?
Prelazenjem po povrsini koze dolazi do stvaranja MIKROKANALA, cime se omogucava lakse i dublje prodiranje aktivnih supstanci u kozu.
Sa druge strane mikropovredjivanje doprinosi pokretanju reparatornih mehanizama i stvaranje faktora rasta (FGF), KOJI STIMULISU SINTEZU KOLAGENA U DERMU.
DTS roleri su STERILNI roleri za jednokratnu upotrebu, jedan roler- jedan pacijent. Imaju 540 iglica od nerdjajuceg celika.

PREDNOST rolera u odnosu na druge procedure?
Tretiraju se svi tipovi koze, oporavak za 1-2 dana, nema nezeljenih reakcija.

KOJE su indikacije?
*0.5mm - izbeljivanje koze, alopecija, fine bore
*1.0mm - pigmentacije, bore
*1.5-2.0mm - oziljci od akni, strije

 

SALON
Voke Savića,11550 Lazarevac
011 8129 965
064 18311 74

Milica Miljević
kozmetičar
salonbellacuta@gmail.com