Biorevitalizacija

PRX-T33 je medicinski tretman sa inovativnom formulom biorevitalizatora, u kombinaciji sa trihlorsirćetnom kiselinom, vodonik-peroksidom i sa kojičnom kiselinom kao osnovnim sastojcima.

Ovakav sastav biorevitalizatora pruža pozitivne rezultate kod:

✔ osvežavanju umorne kože

✔ smanjenju proširenih pora

✔ otklanjanju pigmentacijea, melazme

✔ akni

✔ ožiljaka

✔ strija

✔ smanjenju dubina bora

✔ zatezanju kože.

Tretman je veoma komforan, kratko traje, a rezultati su odmah vidljivi. Ovaj hemijski piling idealan je kao prvi tretman kod osoba koje imaju strah od medicinskog tretmana. Možemo tretirati samo lice, a takodje mogu se tretirati i vrat i dekolte, telo.

Kod PRX-T33 tretmana ne dolazi do ljuštenja kože, nema bola, iritacije, ni perioda oporavka, klijent se vraća uobičajnim dnevnim aktivnostima sa blistavom i osveženom kožom. Prednost ovog tretmana u odnosu na druge tretmane, hemijske pilinge TCA je ta što nije fotosenzitivan, pa se može raditi tokom cele godine. Ako se radi leti, preporucuje se veća predrostrožnost prilikom Tretman je potrebno uraditi 3-5 puta zaredom, na svakih desetak dana.

Kako bi dobili 100% od onoga što ovaj tretman nudi, potrebno je koristit i određenu kućnu negu. To je zapravo drugi deo ovog tretmana.

Proizvodi za kućnu negu „Wiqo“ linije

 

● Fluid – glikolni serum

● Hranljiva krema „Wiqo“ za suvu kožu

● Hranljiva krema „Wiqo“ za normalnu i mešovitu kožu

● „Wiqo“ Body krema

● „Wiqo“ puder

 

Samo sa produženom kućnom negom mogu se dobiti očekivani rezultati.