Geliranje noktiju

Jačanje noktiju je tehnika geliranja, koju preporučujemo klijentima sa slabom nokatnom pločom. Postoji više uzorka za nastanak slabih noktiju. Među njima su genetika, vremenski uslovi, loša ishrana, disbalans organizma, nakon čega nokti postaju krti i lomljivi.

Idealno rešenje za pripadnice lepšeg pola, koje žele uredne nokte, jeste geliranje. Žene koje nemaju vremena ili su se umorile od svakodnevnog lakiranja, gel u boji ili trajni lak pravo su rešenje. Korekcije geliranih noktiju rade se na 3-4 nedelje, u zavisnosti od brzine rasta noktiju.

Da li ćemo raditi gel tehniku ili trajni lak, zavisi od prirodnog nokta, kao i od navika klijenta. Ovaj tretman se radi na prirodnim noktima, a klijent bira da li će raditi boju ili frenč. U našem salonu nudimo široku paletu boja gelova i gel lakova.
geliranje_noktiju

Trajni lak

Trajni lak, kako ga drugačije zovu i gel lak jeste metoda geliranja noktiju.
Nokti tretirani trajnim lakom deluju prirodniji u odnosu na jačanje noktiju gelom, ali zato korekcije se rade na 2-3 nedelje.

Prednosti trajnog laka:

  • Traje duže od običnog laka
  • Odličan sjaj
  • Prirodan izgled
  • Nanosi se u tankom sloju
  • Pomaže u prestanku grickanja noktiju
Zbog široke palete boja koje nudimo, sigurni smo da nećete odoleti novom izgledu vaših noktiju!

Izlivanje noktiju

Izlivanje noktiju je tehnika manikira kojom se produžava (izliva) nokatna ploča uz pomoć šablona.
Izliveni nokti imitiraju pravi nokat, a dužinu birate u skladu sa Vašim ukusom. Dugi ili kratki, boja ili French, izbor je na vama!