Pedikir

Šta je pedikir?

Pedikir predstavlja tretman nege stopala.

Stopalo je jedno od najopterećenijih delova tela, tesna obuća, dugotrajno stajanje, loša nega, kao i slaba cirkulacija su neki od razloga koji dovode do umora i problema sa stopalima. Uz pomoć stručnog osoblje i adekvatanog tretmana stopala, vaš hod će biti lagan, a stopla zdrava.

Naš salon nudi aparaturni pedikir savremene generacije, a u ponudi imamo estetski, kao i medicinski pedikir
pedikir

Estetski pedikir

Estetski pedikir je opuštajući tretman koji obuhvata negu stopala I noktiju. Tretman esteskog pedikira je zapravo higijena stopala. Navedeno podrazumeva: piling stopala, estetsko sređivanje zanoktica, oblikovanje noktiju, masažu po želji klijenta, I lakiranje Ili geliranje noktiju takođe po želji klijenta. Takođe, uz esteski pedikir može se raditi parafinsko pakovanje stopala, kao dodatna nega I hidratacija stopala.

Medicinski pedikir

Medicinski pedikir je terapijski tretman stopala i podrazumeva obradu noktiju i kože stopala. Preporučuje se kod problema sa stopalima kao što su:

  • Urastao nokat
  • Kurje oko
  • Žuljevi
  • Ragade
  • Lečenje gljivičnih promena

Tretman se izvodi sterilnim instrumentima i specijalnim aparatom koji omogućava bolju obradu nokta i stopala, a klijentu omogućava ugodan i prijatan tretman. Zakazite konsultaciju ili tretman pedikira, i oslobodite se neprijatnog bola. Vaša stopala zaslužuju pažnju i negu!