Green peel

Classic
Energy
Fresh up
Black clearing
Mela White
Hydramaximum
Sensiderm
Vitality

Originalni GREEN PEEL® biljni piling.
Prirodni pobednik

Uspešan širom sveta, originalni GREEN PEEL® biljni piling tretman pomaže ljudima da dobiju lepu, zdravu kožu – na potpuno prirodan način. Tri metode tretmana, razvijene od strane dermatologa, daju vidljive i održive rezultate.

THE POWER OF NATURAL BEAUTY

Organski, originalni GREEN PEEL® biljni piling, uspešan je širom sveta više od 60 godina.

Nova koža za 5 dana

Pre više od 60 godina, Christine Schrammek postavila je temelje za originalni GREEN PEEL® biljni piling tretman koji pomaže ljudima sa različitim tipovima i problemima kože da dođu do čiste i ujednačene kože.

Baza je mešavina osam izabranih biljaka koje sadrže enzime, minerale i vitamine, koje se masiraju u kožu. Različite količine biljne mešavine omogućavaju da se GREEN PEEL® biljni piling tretman individualno prilagodi različitim tipovima kože I postizanju ličnih ciljeva tretmana.

Originalni GREEN PEEL® biljni piling tretman ekskluzivno je dostupan kod sertifikovanih estetičara I lekara.
Green_peel_classic
REGENERACIJA I OBNAVLJANJE SA EFEKTIMA PERUTANJA

GREEN PEEL® Classic

Uspeh GREEN PEEL® biljnog piling tretmana Classic već decenijama govori sam za sebe. On je rešenje za različite problem kože na licu i telu.
Ovo podrazumeva:

Proširene pore, seboroičnu kožu
Nečistu kožu, ciste sebuma
Ožiljke
Kožu koja je sklona preranom formiranju bora i opuštenim konturama lica
Suncem oštećenu kožu
Preventivu starenja
Neke forme hiperpigmentacije
Strije
Gubitak elastičnosti kože na telu (stomak, nadlaktice, butine)
ZA OBNAVLJANJE KOŽE

GREEN PEEL® Classic

Regeneracija i obnavljanje sa efektom perutanja
Ovo je "klasik" među Green Peel® piling tretmanima. Nakon detaljne procene, Biljna piling mešavina se intenzivno umasira u kožu. Krvna cirkulacija kože je povećana, kao I snadbevanje kiseonikom i nutritijentima, čime je stimulisano obnavljanje kože. Ovaj efekat se završava nakon dva do pet dana, u zavisnosti od teksture kože, sa manje ili više perutanja. Tokom ovog perioda, koža mora biti negovana kod kuće Dr.Schrammek preparatima za negu kože. Kao završetak GREEN PEEL® Classic biljnog piling tretmana, estetičar radi beuty finishing tretman nakon pet dana I snabdeva kožu, koja sada ima visoku apsorptivnu sposobrnost, dragocenim sastojcima.
Green_peel_Energy
ZA VIDLJIVO VITALNIJI TEN

GREEN PEEL® Energy

Vitalnost i regeneracija bez efekata perutanja
Ovaj tretman sa prirodnim biljkama primetno daje energiju. Stimuliše krvnu cirkulaciju i metabolizam i na taj način dovodi do prirodnog poboljšanja teksture kože bez efekata perutanja. GREEN PEEL® Energy obezbeđuje Vašoj koži prirodnu energiju koja joj je potrebna da obnovi ćelije. Pomaže u redukovanju nepravilnosti nastalih starenjem kao i nečistoća, ožiljaka i poremećaja pigmentacije. Ovaj tretman vidljivo poboljšava kožu i usklađuje njenu površinu. Idealan je kao intenzivan salonski tretman koji se ponavlja nekoliko puta godišnje.
Green_peel_Fresh_Up
INSTANT ULEPŠAVANJE

GREEN PEEL® Fresh Up

Osvežavanje. Bez efekata perutanja.
Ova metoda takođe nema efekat perutanja. Umesto toga, koža je stimulisana i osvežena prirodnim biljkama. Cirkulacija krvi je stimulisana, pore otvorene i koža je optimalno pripremljena da absorbuje sastojke za negu kože. Ten je postaje sjajniji i svežiji. GREEN PEEL® Fresh Up vitalizuje ćelije i Vaša koža sija novom svežinom. Zato je ovaj tretman idealan za rešavanje problema umorne kože bez svežine i služi kao efektivna prevencija starenja kože i gubitka elastičnosti – čak i ako Vaša koža još uvek ne pokazuje znakove starenja

GREEN PEEL Black Clearing

GREEN PEEL® Black Clearing tretman preporučujemo za nečistu, masnu i problematičnu kožu, kao i za kombinovani tip kože sa proširenim porama. Ovaj poseban tretman razlikuje se od drugih tretmana zbog korišćenja organskih biljaka koje na odličan način kožu pripremaju za komedoekspresiju (ručno čišćenje), poboljšavaju teksturu i jačaju imunitet kože. Organske biljke, različite molekularne mase, deluju površinski, kao i dubinski, zahvaljujući veličini čestica koje prodiru u kožu. Nakon komedoekspresije nanosimo posebnu crnu masku, black clearing u kombinaciji sa ampulom koju biramo prema tipu i stanju kože. Maska je na bazi aktivnog uglja, dubinski čisti kožu, pomaže u sprečavanju nastanka novih nepravilnosti, redukuje suvišan sjaj i zapaljenja na koži. Nakon maske kožu tretiramo kiseonikom, u kombinaciji sa ampulom, takođe prema tipu kože, koji deluje protiv upale i bakterija (kada su problematične kože u pitanju). Zahvaljujući kiseoniku koža je dodatno hidrirana, njen prirodni balans se poboljšava, a penetracija aktivnih supstanci iz ampule je maksimalna. Nakon tretmana koža može biti blago crvena (kao preplanula), i može se javiti perutanje, što zavisi od osetljivosti i prvobitnog stanja kože.
Tretman se moze se raditi i najosetljivijoj koži, kojoj je potrebno temeljno čišćenje!

GREEN PEEL® Black Clearing tretman bi bilo idealno uraditi u seriji od četiri tretmana, sa razmakom od 10-14 dana! Broj tretmana uvek zavisi od težine problema koji se rešava i trenutnog stanja kože!

Najbolji efekti i dugotrajnost dobijenih rezultata svih tretmana postižu se ukoliko se nakon tretmana koriste adekvatni proizvodi za kontinuiranu negu kozmetike dr.Schrammek.

GREEN PEEL® kao deo stila života.

GREEN PEEL® Fresh Up tretmanom, koži dajete prirodan sjaj i blistavost. Odmah vidljivi rezultati i svež izgled kože bez stresa. Kad god poželite.

Mela White

Mela_white

Hydra Maximum

Hydra_maximum
Hydrating

Sensiderm

Vitality

Vitality

Često postavljana pitanja:

Može li se GREEN PEEL® tretman primenjivati u toku leta?

Da. Naš GREEN PEEL® tretman biljnog pilinga obavlja se u više od 50 zemalja, između ostalih i u Južnoj Africi, gde sunce sija skoro cele godine. GREEN PEEL® tretman se može primeniti u bilo kojoj sezoni. Međutim, intenzivno sunčanje u početku treba izbegavati nakon GREEN PEEL® Classic tretmana, jer je podmlađena, sveža koža posebno osjetljiva na sunčevu svjetlost.
Da li je GREEN PEEL® tretman bolan?

Postoje 3 metode GREEN PEEL® biljnog pilinga: Fresh up, Energy i Classic. Tokom sve tri metode naše GREEN PEEL® biljke masiraju se u kožu. U zavisnosti od pritiska masaže i konzistencije kože, može izazvati penušanje i peckanje, ali ne i bol. U najgorem slučaju, biljna masaža može biti blago neprijatna. Glavna razlika između jače metode, našeg GREEN PEEL® Classic i 2 blaže metode su pritisak i trajanje masaže. Ovo se ne može smatrati wellness tretmanom, ali je dobro podnošljivo.
Da li je GREEN PEEL® tretman agresivan?

Ne. Ovo možete zaključiti prema tome što Vaš terapeut ne nosi rukavice tokom tretamana. Naš biljni piling je prirodan i ne uključuje ni hemijske supstance niti abrazivne čestice.
Da li koža mora da se ljušti nakon GREEN PEEL® Classic tretmana?

Ne. Snaga pilinga kože zavisi od individualnog stanja. Međutim, ovo nema uticaja na efekat GREEN PEEL® biljnog pilinga. Biljke uvek započinju proces obnove i regeneracije kože.
Mogu li da ne napuštam kuću posle GREEN PEEL® Classic tretmana?

Ne, svaka koža je jedinstvena. Pre tretmana teško je predvideti koliko će piling biti intenzivan. Kod većine klijenata koža počinje da se ljušti trećeg dana nakon tretmana. Petog dana, nakon obaveznog Beauty Finish tretmana, proces pilinga je uglavnom završen. Ukoliko ne želite da budete u javnosti tokom procesa pilinga, trebalo bi da zakažete GREEN PEEL® biljni piling tretman za sredu, tako da će proces pilinga biti održan tokom vikenda. Naknadni tretman uslediće u ponedeljak i vreme mirovanja (ako ga bude) biće minimizirano.
Koja je razlika između GREEN PEEL® i pilinga voćnim kiselinama / tretmana mikro iglama?

Naš originaln GREEN PEEL® biljni piling zasnovan je na medicinskom, prečišćenom i svetski dokazanom biološkom postupku, na potpuno prirodnoj osnovi. Siguran je i može se koristiti za skoro svaki tip kože. GREEN PEEL® ne zahteva mašine i uspešno rešava različite probleme sa kožom. Piling voćnim kiselinama, sa druge strane, je hemijski piling, koji se bazira na mlečnoj, limunskoj, jabukovoj ili vinskoj kiselini. Poželjno je piling voćnim kiselinama izvoditi u mesecima niske sunčeve svetlosti, jer tokom letnjih meseci mora se posvetiti puno pažnje na izlaganje suncu. Ova vrsta pilinga zahteva 8-10 sesija u nedeljnim intervalima pre nego što se pokažu vidljivi rezultati. Mikro igle su relativno nov instrument za lečenje estetskih problema kože. Ovde se koža povređuje sa brojnim malim igalima kako bi se stimulisala njena samoregeneracija. Pored toga, aktivni sastojci se transfektuju u kožu. Neki problemi sa kožom, kao što su ožiljci, bore, strije mogu se poboljšati ovim tretmanom.
Da li tretman GREEN PEEL® prouzrokuje da moja koža bude tanja i osetljivija?

Ne. Nakon tretmana GREEN PEEL® koža je mlada i sveža. Naravno da ovoj koži treba posebna pažnja. Sa svakim GREEN PEEL® tretmanom koža postaje jača, čvršća i otporna. Aktivira se metabolizam, poboljšava se mikrocirkulacija kao i međusobno povezivanje slojeva kože. Ovo dovodi do toga da koža dobije više kiseonika i hranljivih materija. Vlakna vezivnog tkiva (kolagensko i elastično vlakno) se aktiviraju, a metabolički otpaci su opali.
Koji je pravi tretman za mene?

GREEN PEEL® Fresh Up (bez pilinga kože) pogodan je za: poremećaje pigmentacije, umornu, bledu kožu i za opšte nezadovoljstvo stanjem kože. GREEN PEEL® Energy (bez pilinga kože) pogodan je za: stanja izazvana starenjem kože, nečistoće, bledu kožu, ožiljke i poremećaje pigmentacije **. GREEN PEEL® Classic (sa pilingom kože) pogodan je za: kožu sa izraženim porama, nečistu kožu, ožiljke, prevremenu pojavu bora, oštećenu kožu sunca, hiperpigmentaciju **, strije i nezategnutu opuštenu kožu. (nekoliko potrebnih tretmana i u kombinaciji sa proizvodima Mela Vhite proizvodima)