Tretmani

Tretmani lica

Tretmani lica spadaju u osnovnu grupu tretmana lepote, predstavljaju proces čišćenja i tretiranja problematičnih stanja kože uz pomoć stručnog lica. U našem salonu nudimo širok spektar tretmana lica koji birate u skladu sa Vašom potrebom.

header_image

Tretmani koje možete raditi u našem kozmetičkom salonu

Green peel

Uspešan širom sveta, originalni GREEN PEEL® biljni piling tretman pomaže ljudima da dobiju lepu, zdravu kožu – na potpuno prirodan način. Tri metode tretmana, razvijene od strane dermatologa, daju vidljive i održive rezultate.

Klasičan higijenski tretman

Klasičan higijenski tretman predstavlja osnovni tretman manuelnog čišćenja lica kojim se uklanjaju sve nečistoće, mitiseri, akne i višak sebuma, i pogodan je za sve tipove kože. 

Biološki tretmani

Biološki tretman lica spada u intenzivne tretmane nege. Ovim visokokvalitetnim tretmanom postiže se dubinska hidratacija, revitalizacija i intezivna regeneracija kože.

Hemijski piling

Hemijski piling predstavlja vrstu tretmana koji se sastoji od ubrzane eksfolijacije površinskih slojeva kože. To je kontrolisana hemijska povreda koja uzrokuje stimulaciju kože. 

Fitopiling

Fitopiling, odnosno terapeutski billjni piling, za razliku od ostalih, dejstvo ima na svim slojevima epiderma, i nema nikakvih štetnih posledica.

Kiseonik tretman

Tretman kiseonikom je primena 90% čistog medicinskog kiseonika koji se koristi u kozmetičke svrhe. Prednost ovog tretmana, u odnosu na druge, ogleda se u tome što je neinvazivan, prirodan i može se primeniti na svim tipovima kože.

Biorevitalizacija

PRX-T33 je medicinski tretman sa inovativnom formulom biorevitalizatora, u kombinaciji sa trihlorsirćetnom kiselinom, vodonik-peroksidom, kao i kojičnom kiselinom kao osnovnim sastojcima.

Dermapen

Dermapen je aparaturna metoda mezoterapije, funkcioniše tako što mikro iglice velikom brzinom prodiru kroz površinski deo kože, otvaraju pore i stimulišu njenu regeneraciju i podmlađivanje.

Mezoporacija

Mezoporacija ili kako je još nazivaju mezoterapija bez igle, predstavlja neinvzivan tretman koji omogućava brže i dublje prodiranje aktivnih supstanci u dublje slojeve kože, kao i aktiviranje metabolizma u dermisu.

Tretman podmlađivanja - radiotalasi

Podmlađivanje kože radiotalasima je neinvazivna metoda za podmlađivanje kože lica.

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je neinvazivna metoda kojom se, pomoću dijamanske glave, pilinguje koža i time podstiče njeno intenzivno obnavljanje.