Tretmani

Tretmani tela

Tretmani tela spadaju u grupu osnovnih tretmana lepote i nege. U našem salonu nudimo širok dijapazon najsavremenijih anticelulit/tretmana zatezanja, kao i tretmane opuštanja tela.

Vrste tretmana:

Maderoterapija, Masaže, RWT – Shockwave, Vacuslim 48, Presoterapija, Elektrostimulacija, Kavitacija, Radiotalasni lifting, Mezoporacija.

Tretmani_tela

Maderoterapija

Maderoterapija
Maderoterapija je vrsta masaže koja se vrši primenom različitih anatomskih drvenih elemenata. Prilikom korišćenja ovih drvenih elemenatana na problematičnim regijama,
stimuliše se limfni sistem tela, ubrazava cirkulacija čime se telo oslobađa akumuliranih toksina, masti i celulita.

Rezultati nakon maderoterapije:

 • Stimulacija limfnog sistema
 • Ubrzavanje metabolizma
 • Eliminacija toksina
 • Uklanjanje celulita
 • Razgradnja masti

Masaže

Masaza
Relax masaža, kao što sama reč kaže, predstavlja opuštajuću masažu. Njen cilj jeste opuštanje tela, kao i uma. Da bi ugođaj bio potpun, klijent bira mirisnu notu masažnog ulja, a opuštajuća muzika, kao i stručno osoblje čini vaš ugođaj potpunim.
Blagim pokretima i nežnim pritiskom učinićemo da se opustite, oslobodite stresa i napetosti. Da li ćete izabrati parcijalnu, ili masažu celog tela, izbor je na vama. Masaža nije luksuz već potreba svake osobe koja brine o sebi i svom zdravlju.
Anticelulit masaža je jedan od najaktuelnijih tretmana u rešavanju problema celulita. Masažom ubzavamo cirkulaciju, razbijamo nagomilane masne naslage u potkožnom tkivu koje su zaslužne za pojavu celulita, a limfnom drenažom otklanjamo nagomilane toksine. Ova vrsta masaže može se kombinovati sa svim drugim tretmanima tela, u zavisnosti od faze i stanja kože. Tretmani uz koje kombinujemo anticelulit masažu su – rwt(akustični talasi), presoterapija, elektrostimulacija, kavitacija, radiotalasi… Za najbolji, optimalni rezultat potrebno je uraditi seriju od 10 tretmana. Masaža se radi svaki, ili svaki drugi dan zavisno od potrebe klijenta i faze celulita. Naša preporuka je da, pre nego što zakažete svoj termin, dođete na konsultaciju, kako bismo smo našli idealno rešenje za vas u borbi protiv celulita.

The art of spa – Tretman za negu tela

Svilenkasta, sjajna i nežna koža oličenje je ženstvenosti i lepote, i imperativ je žena svih starosnih doba i kultura. Iz tog razloga, za vas smo pripremili tretman za negu tela sazdan od drevnih rituala i sastojaka, čija je osnovna namena opuštanje, nega i ulepšavanje kože . Rituali koji prate ovaj tretman odvijaju se u više uzastopnih koraka, pažljivo osmišljeni da vašoj koži obezbede dubinsku regeneraciju i negu.

Eksfolijacija – Prvi korak ima za cilj da pripremi kožu, pilingom se otklanjaju izumrele ćelije sa površine čime se poboljšava njena cirkulacija, a koža se priprema kako bi maksimalno apsorbovala hranljive sastojke.

Maska – Naredni korak poboljšava teksturu i mekoću kože, nakon pilinga, sledi maska koja će nahraniti kožu i učiniti je mekom i blistavom. Kako bi maksimalno upila, koža se omotava fango folijom što dodatno pojačava efekat preparata.

Završni sloj – Poslednji korak intenzivno hidrira i dodatno pospešuje efekat prethodna dva koraka, i neophodan je kako bi koža zadržala mekoću i negu.

Uz relax masažu, ambijent dizajniran za opuštanje i mirisnu notu po vašem izboru, oslobodite svoje telo i um od nagomilanog stresa prouzrokovanog ubrzanim načinom života. Masaža više nije luksuz već osnovno zadovoljavanje potrebe za relaksacijom.

RWT - Shockwave

RWT-SHOCKWAVE
RWT akustični udarni talasi koriste svojstva udarnih talasa u borbi protiv celulita, opuštene kože, kao i kože sa naslagama. Dragoceno dejstvo akustičnih talasa ogleda se u povećanju protoka krvi kroz tretirano područje,
i stvaranju novih lanaca kolagena koji grade kvalitetno elatično vezivno tkivo. Koža postaje čvršća, glađa i zategnutija.
Tretman RWT-a preporučujemo kod:

 • Celulita
 • Učvršćivanja tkiva
 • Oblikovanja tela
 • Eliminacije limfnog zastoja

Ovaj tretman takođe ima i terapijsku primenu, te je pogodan za:

 • Opštu aktivaciju mišića
 • Triger tačke
 • Skakačko koleno
 • Kalcifikati
 • Petni trn
Za postizanje optimalnih rezultata potrebno je uraditi seriju od 3-8 tretmana, 2-3 puta nedeljno. Rezultati se primećuju nakon 3-4 tretmana. Tretman se može kombinovati sa drugim tretmanima zatezanja koje nudimo u našem salonu.
Zakažite vaš termini i uverite se da RWT predstavlja tretman nove generacije sa najdugoročnijim rezultatima!

Vacuslim 48

Vacuslim 48
Vacuslim 48 je profesionalni tretman za preoblikovanje i zatezanje tela. Svoju popularnost stekao je zahvaljujući rezultatima koji se primećuju nakon prvog tretmana. Aktivni sastojci omogućavaju ciljano delovanje na tačno određene regije tela koje su teške za preoblikovanje – stomak, butine glutealna regija, ruke…
Nakon serije tremana promena je vidljiva u obliku figure, zategnutosti kože i redukovanju celulita. Preparati sadrže aktivne sastojke koji deluju 48 sati, po čemu je ovaj tretman dobio naziv. Zahvaljujući tome, tretman se izvodi svaki drugi dan. Jedinstvena formula ovog tretmana pogoduje osobama koje, i pored upornih treninga, ne mogu ukloniti par centimetara viška sa problematičnih regija. Tretman se radi u seriji, 6-10 tretmana. Prednost ovog tretmana u odnosu na druge je ta što pakovanje radimo od ispod grudi, do stopala, tako da se obuhvataju stomak i noge, glutealna regija, a mogu se raditi i ruke. Klijent leži pola sata upakovan, ’’vakumiran’’, a nakon toga radimo masažu, anticelulit ili maderoterapiju, zavisno od potrebe klijenta.

Benefiti ovog tretmana

 • Preoblikovanje tela
 • Celulit
 • Zatezanje
 • Bolja cirkulacija & tekstura kože.

Presoterapija

Presoterapija ili masaža pritiskom predstavlja drenažni tretman tela. Ovaj tretman preporučujemo klijentima kojima se zadržava višak tečnosti u organizmu kao i osobama sa slabom cirkulacijom.
Limfna drenaža utiče na pokretanje limfe smanjujući otok, bol i depozite celulita prouzrokovane zastojem limfotoka i metabolizma u ekstremitetima. Presoterapija se preporučuje u tretmanima celulita, gojaznosti, edema, osećaja umornih i otečenih nogu, kao i u tretmanima detoksikacije.

Rezultati presoterapije:

 • Prevencija pojave i otklanjanje celulita
 • Poboljšanje venske cirkulacije, posebno kod proširenih vena i problemima sa kapilarima
 • Otklanjanje tegoba kod umornih i teških nogu
Tretman preoterapijom može se kombinovati sa drugim tretmanima tela. Posetite naš salon u kojem ćete dobiti preporuku za tretmane tela, u zavisnosti od stanja Vaše kože, životnih navika, genetike,..

Elektrostimulacija

U našem salonu imamo široku ponudu tretmana za negu i zatezanje tela. Jedan od njih je elektrotimulacija savremenim aparatom nove generacije, koji ima 250 različitih programa, mogu ga koristiti muškarci, kao i žene. Elektrostimulator ima IRD elektrode, sunđeraste i grafitne elektrode. Elektrode koristimo u zavisnosti od problematike regije koju tretiramo. Tretmani su prijatni.
 • Drenažnom masažom poboljšavamo elastičnost mišića i tkiva, i
  omogućavamo eleminaciju viška tečnosti i toksina
 • Elektrolipoliza zadužena je za problem celulita, površinkog ili dubinskog.
 • IRD elektrode pokreću lokalnu lipolizu i razbijaju masne naslage
Elektrostimulacija proizvodi kontrakcije i deluje na tonifikaciju i stimulaciju, pomaže redukciju i smanjenje masnih naslaga i celulita, i pospešuje cirkulaciju u tretiranoj regiji. Tretman se radi samostalno ili u kombinaciji sa drugim tretmanima za bolji efekat.

Kavitacija

Kavitacija
Ultrazvučna kavitacija je neinvazivni metod topljenja masnih naslaga i celulita. Potpuno je bezbolna, a učinak zavisi od količine masnih naslaga, te Vaše angažovanosti da razgrađene masti izbacite iz organizma. Sonda emituje ultrazvučne talase i funkcioniše po principu stvaranja mehura u ćelijama masnih naslaga čime stimuliše njihovo izbacivanje kroz limfni sistem. Regije koje se mogu tretirati su stomak, butine, zadnjica, bokovi, ruke,.. Kavitacija nije tretman za gubljenje na težini, već pre svega za oblikovanje Vaše figure

Koliko tretmana je potrebno da biste videli prve rezultate?

Potrebno je najmanje 4 tretmana ultrazvučne kavitacije. Obično se radi jednom nedeljno, u serijama do maksimalnih 6 tretmana, nakon čega se pravi pauza, pa ukoliko je potrebno, klijent može nastaviti sa kavitacijom ili je kombinovati sa drugim tretmanima za eliminaciju masti i celulita (ovde može link ka nekom drugom tretmanu).
Postoje određena pravila kojih bi trebalo da se pridržavate tokom odlaska natretmane ultrazvučne kavitacije, a to su:

 • Sat vremena pre, i sat vremena nakon tretmana ne smete jesti ništa
 • U toku dana pre tretmana, preporučuje se lagana dijeta bogata vlaknima, kuvana ili barena hrana
 • U danu kada radite tretman potrebno je popiti minimalno 2 l vode (kafa, čaj i sokovi se ne računaju)
 • Nakon tretmana kavitacijom, potrebno je šetati bar sat vremena kako bi se limfni sistem pokrenuo
U našem salonu zakažite termin ili konsultaciju i uz našu pomoć, dovedite Vašu figuru do savršenstva!

Radiotalasni lifting

Radiotalasni_lifting
Radiotalasni lifting tela je neinvazivna metoda za podmlađivanje kože. Sam aparat zagreva dublje slojeve kože, podstiče sintezu kolagena, rekonstruiše postojeću mrežu kolagena i elastičnih vlakana.
Efekat koji se postiže je potpuna obnova spoljašnje površine kože, ali i jaka stimulacija proizvodnje novog kolagena u dubljim slojevima kože. Kako je kolagen zadužen za čvrstinu i zategnutost, dobijamo podmlađivanje sa očuvanim prirodnim izgledom, koristeći prirodne potencijale svog organizma.
RF tela može se raditi nakon kavitacije, zatim kod zatezanja gluteusa, opuštene kože stomaka, unutrašnje strane butina, ruku… Tretmani se rade u seriji 4-6 tretmana, sa razmakom 7-10 dana.
Koja kombinacija tretmana za vas je najbolja preporučiće vam profesionalno osoblje našeg salona.

Mezoporacija

Mezoporacija je tretman koji je alternativa mezoterapiji. Idealan tretman za sve one koji se plaše igle. Dakle, mezoporacija je neinvazivna metoda, vrsta mezoterapije bez igle. Putem električnih impulse mezoporacija doprinosi otvaranju kanala u dermisu, mezopora, da bi se dubinski unele aktivne supstance u skladu sa nepravilnostima na koži.
Tretman je jako prijatan. Kombinuje se sa svi drugim tretmanima tela. Koji ćemo serum (aktivnu supstancu) uneti mezoporacijom, zavisi od stanja kože i krajnjeg rezultata koji želimo da postignemo.