Usluge

Usluge koje nudi kozmetički salon Bellacuta iznova se dopunjuju. Pored usluga koje pružamo dugi niz godina uvek su u ponudi inovativni tretmani za negu lica i tela. Tu su i novi trendovi koji kod nas vrlo brzo dolaze. Konstantno se uvode inovacije, koriste se nove metode, tretmani i preparati.
laserska_epilacija

Epilacija

Laserska epilacija predstavlja potpuno komforan, bezbedan, brz i najbolji način za trajno uklanjanje neželjenih dlačica. Trajna epilacija je efikasna na svim regijama prekrivenim dlakama, za sve tipove i boje kože. kako kod žena tako i kod muškaraca…

Tretmani lica

Tretmani lica spadaju u osnovnu grupu tretmana lepote ,predstavljaju proces čišćenja i tretiranja problematičnih stanja kože uz pomoć stručnog lica. U našem salonu nudimo širok spektar tretmana lica koji birate u skladu sa Vašom potrebom.

Tretmani_lica
Masaza_tela

Tretmani tela

Tretmani tela spadaju u grupu osnovnih tretmana lepote i nege. U našem salonu nudimo širok dijapazon najsavremenijih anticelulit/tretmana zatezanja, kao i tretmane opuštanja tela.

Japansko iscrtavanje obrva

Japanska metoda iscrtavanja obrva predstavlja tretman iscrtavanja dlačica u smeru rasta, kojim se postiže novi, potpuno prirodni izgled obrva klijenta. Oblikovanje obrva se prilagodjava licu klijenta, njegovom karakteru i željama. Korišćenjem navedene metode naglašava se prirodna lepota svake osobe, uz istovremenu korekciju sitnih nedostataka i nepravilnosti.

Japansko_iscrtavanje_obrva
Pedikir

Pedikir

Pedikir predstavlja tretman nege stopala. Stopalo je jedno od najopterećenijih delova tela, tesna obuća, dugotrajno stajanje, loša nega, kao i slaba cirkulacija su neki od razloga koji dovode do umora i problema sa stopalima. Uz pomoć stručnog osoblje i adekvatanog tretmana stopala, vaš hod će biti lagan, a stopala zdrava. Naš salon nudi aparaturni pedikir savremene generacije, a u ponudi imamo estetski, kao i medicinski pedikir.

Manikir

Ruke su prvo što primetimo kod žena, kao i kod muškaraca. Manikir je sastavni deo higijene oba pola, i podrazumeva negu kože ruku i noktiju. Profesionalnom obradom nokatne ploče i zanoktica rukama dajemo lepši, negovaniji izgled koji ukazuje da neko vodi računa o sebi.

Manikir je potrebno uraditi bar jednom mesečno, kako bi vase ruke izgledale uredno.

manikir
Parafinsko_pakovanje

Parafinsko pakovanje

Parafinski tretman je nega kože ruku I stopala. Tretman se može raditi nakon manikira, pedikira ili geliranja noktiju, a možete ga raditi i kao samostalni tretman. Parafinsko pakovanje posebno preporučujemo u zimskom periodu, kada su nam ruke izložene hladnoći usled niskih temperatura, a suv vazduh u zatvorenim prostorijama dodatno isušuje kožu. Rezultati su vidljivi odmah nakog prvog tretmana.

Geliranje noktiju

Jačanje noktiju je tehnika geliranja, koju preporučujemo klijentima sa slabom nokatnom pločom. Postoji više uzorka za nastanak slabih noktiju. Među njima su genetika, vremenski uslovi, loša ishrana, disbalans organizma. Nokti postaju krti I lomljivi.

Geliranje_noktiju
trepavice

Trepavice

Nadogradnja trepavica preporučuje se ženama čije prirodne trepavice imaju tanku i kratku dlaku ili smer
njihovog rasta ide ravno. Takođe, preporučuje se ženama koje žele da naglase svoje trepavice bez
korišćenja maskare. Trepavice koje se koriste u nadogradnji deluju prirodno i stapaju se sa vašim.
Nanose se metodom ’’dlaka na dlaku’’, što dodatno postiže efekat prirodnosti i gustine.

Depilacija

Depilacija voskom je metoda uklanjanja neželjenih dlačica sa tela ili lica, kojom postižemo da regija koja
je tretirana bude glatka i meka na dodir. Depilacijom se ujedno uklanjaju i mrtve ćelije kože pa se ovim
postiže efekat pilinga. Redovnom depilacijom dlačice se proređuju, pa je njihovo uklanjanje dodatno
olakšano vremenom.

Depilacija
cvece
cvece_desno