Trepavice

Nadogradnja trepavica

Guste i bujne trepavice naglašavaju prirodnu lepotu svake žene, vizuelno su atraktivne i privlačne. Ukoliko vam je dosadilo nanošenje višesturkih slojeva maskare kako bi naglasili svoje trepavice, možda je nadogradnja ono što vam je potrebno.

Kome se preporučuje nadogradnja trepavica?

Nadogradnja trepavica preporučuje se ženama čije prirodne trepavice imaju tanku i kratku dlaku ili smer njihovog rasta ide ravno. Takođe, preporučuje se ženama koje žele da naglase svoje trepavice bez korišćenja maskare.
trepavice

Trepavice koje deluju prirodno

Trepavice koje se koriste u nadogradnji deluju prirodno i stapaju se sa vašim. Nanose se metodom ’’dlaka na dlaku’’, što dodatno postiže efekat prirodnosti i gustine. Optimalno trajanje nadograđenih trepavica jeste 4 nedelje, nakon čega se radi korekcija. Tehnikom nadogradnje, vaše trepavice će biti guste i pune volumena, a opet će delovati prirodno i diskretno.

Ukoliko želite da oplemenite vaš izgled bujnim trepavicama, posetite naš salon i zakažite termin nadogradnje!

Lash lift

Ako želite da naglasite svoje trepavice, maskara vam je dosadila ili imate spuštene kapke, Lash lift tretman je pravi izbor! Lash lift je tretman podizanja trepavica koji se preporučuje ženama koje nisu zadovoljne svojim prirodnim, a u isto vreme žele da naglase trepavice bez ugrađivanja veštačkih. Tretman Lash lifta podrazumeva podizanje trepavica, tretiranje keratinskim preparatom i njihovo bojenje. Nakon tretmana vaše trepavice će biti uvijene, regenerisane i bujne. Efekat Lash lifta traje između 4 do 6 nedelja, a tretman je potpuno bezbolan i prijatan.